Antonio Puertas celebra el segon gol contra el Nàstic (@LaLiga)

El Nàstic torna a perdre, contra l'Almeria, i s'enfonsa més en la cua de la classificació (3-0)

El Nàstic no reacciona. L'equip de Vicente Moreno ha tornat a perdre, aquesta jornada, per golejada, davant d'un Almeria que només havia guanyat un partit aquesta temporada

El Nàstic ha tornat a caure derrotat, aquesta jornada, contra l'Almeria, a l'estadi de Los Juegos del Mediterráneo (3-0). Amb aquest resultat, els de Tarragona continuen enfonsats, una setmana més, en la cua de la taula.

L'Almeria ha marcat el primer gol en el minut 27 de la primera part. Antonio Puertas, assistit per Joaquín de cap, remata amb la dreta des de la frontal de l'àrea (1-0). El Nàstic no ha fet una bona primera part i tampoc ha pogut empatar el partit abans del pas pel vestidor.

En la represa, al Nàstic se li han continuat girant les coses. Gerard ha vist la segona targeta groga, després d'una entrada a destemps, i l'equip de Vicente Moreno s'ha quedat amb un efectiu menys (52'). Una expulsió que ha obligat el tècnic del Nàstic a fer canvis, i ha fet entrar Kakabadze per Uche.

Antonio Puertas també ha fet el segon gol de l'Almeria, el definitiu que ha deixat els tres punts a l'estadi de l'equip d'Andalusia. Puertas, assistit per José Ángel, remata amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea dins de la porteria de Dimitrievski (2-0, 68'). José Ángel, de l'Almeria, ha estat a punt de fer el tercer, en el minut 79, però el porter macedoni del Nàstic ho ha impedit.

Quan semblava que el partit estava tancat, Quique González, de l'Almeria, ha sentenciat el partit en el minut 91. Aquesta derrota encara agreuja més la situació de l'equip de Vicente Moreno davant d'un Almeria que només havia guanyat un partit aquesta temporada.