Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Juan Delgado (Foto: @LaLiga)
Els jugadors del Nàstic celebren un gol (@LaLiga)

El Nàstic topa amb l'Alcorcón (1-1) i segueix com a cuer

Juan Delgado ha marcat per segona setmana consecutiva, però un gran gol de Bakic ha significat el vuitè empat al Nou Estadi aquesta temporada

El Nàstic no ha pogut passar de l'empat amb l'Alcorcón (1-1). Amb aquest resultat, ja han volat 22 punts del Nou Estadi. La baixa de Gerard Valentín ha fet que Juan Merino optés de nou per una línia defensiva amb quatre futbolistes. El japonès Suzuki és qui ha actuat de lateral dret. L'equip grana ha sortit amb força, conscient de la importància de marcar primer. Ho ha fet aviat, al minut 15, amb un xut de Juan Delgado. El xilè ha marcat per segona setmana consecutiva. La primera mitja hora ha estat de clar domini grana, però sense grans ocasions.

El guió del partit ha canviat completament a partir del minut 36. En una acció aïllada, Bakic ha empatat amb un xut de volea que ha entrat per l'escaire. Fins al descans, l'Alcorcón ha disposat de dues oportunitats molt clares per marcar. A la represa, el tècnic del Nàstic ha fet entrar José Carlos i Achille Emaná. L'andalús no ha trigat ni un minut a fer lluir el porter visitant, Dmitrovic, en un llançament de falta.

L'entrada del camerunès ha revolucionat l'atac tarragoní. Primer ha assistit Tejera, que no ha pogut definir en l'un contra un. Després ha cedit una bona pilota al seu germà Stéphane, que ha xutat a fora. A l'altre costat, Manolo Reina ha evitat un altre gol de Bakic amb una bona aturada. Manu Barreiro, que també ha entrat des de la banqueta a la segona meitat, ha rematat amb el cap a fora al minut 34. La millor opció per marcar ha arribat al minut 86, en una jugada en què fins a tres jugadors del Nàstic han rematat a porteria.

Aquest dissabte hi havia 5.043 espectadors al Nou Estadi. En la pròxima jornada, el Nàstic tornarà a jugar a casa, contra el Numància.