El Nàstic suma la segona victòria seguida fora de casa després de superar el Numància (1-2)

Els gols de Manu Barreiro a la primera part i d'Uche al segon temps han permès als de Rodri endur-se els tres punts de Los Pajaritos

Cristina BusquetsActualitzat

El Nàstic ha sumat tres punts al camp del Numància de Sòria, el segon classificat de Segona Divisió. Els de Rodri no han pogut començar millor el partit, ja que Manu Barreiro en la primera acció ha avançat els grana al marcador. Maikel Mesa ha dirigit un xut des de la frontal després d'una contra ràpida. Delgado ha baixat la pilota i el xut de Barreiro ha acabat refusat pel pal. El mateix davanter ha aprofitat el refús per marcar a plaer. Quatre minuts més tard, però, el gallec ha tornat a ser protagonista. Després d'un servei de córner, la pilota ha acabat al primer pal. El xut de Dani Nieto ha entrat al fons de la porteria del Nàstic gràcies a un embolic entre Barreiro i el porter Dimistrievski. Als 6 minuts, el partit ja estava empatat.

Més tard, el màxim golejador del Nàstic, Uche, ha buscat sorprendre el porter numantí amb un xut potent, que ha obligat Aitor Fernández a aturar la pilota en dos temps. Els locals han dominat el primer temps amb força arribades, però el Nàstic ha estat capaç d'aturar les envestides i mantenir l'empat. El conjunt dirigit per Rodri ha sortit més animat al segon temps. Uche i Tejera han donat senyals que els grana sortien amb ganes de trobar un altre gol que els donés al victòria. La lesió de Maikel Mesa ha trastocat els plans del tècnic visitant, que estava a punt de fer debutar Dongou amb el Nàstic.

Finalment, Mesa ha hagut d'abandonar el terreny de joc, Tete Morente l'ha substituït, i el debut de l'ex del Barça B ha quedat ajornat. Pocs minuts abans del final, Barreiro ha pentinat una pilota i ha forçat l'errada de la defensa. El porter local ha sortit i Uche, amb la canya preparada, se n'ha anat i l'ha batut per marcar el segon. Sisè gol del nigerià aquesta temporada. A Sòria, el Nàstic ha sumat la segona victòria seguida fora de casa, la cinquena del còmput global del conjunt grana.