Jean Luc, jugador del Nàstic, en una imatge d'arxiu (Nàstic)

El Nàstic aconsegueix la seva primera victòria a Segona A després de derrotar el Tenerife (1-2)

Els de Vicente Moreno han començat el partit perdent, però, gràcies a la seva insistència, els de Tarragona han aconseguit donar la volta al marcador i emportar-se una merescuda victòria

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit la seva primera victòria a la lliga adelante després de guanyar un ferit Tenerife a domicili (1-2). Mentre que el conjunt de Tarragona va aconseguir un empat amb regust a victòria la setmana passada amb l'Albacete, després de remuntar un 0-2 en contra, el conjunt canari va perdre estrepitosament (6-3) amb el Numància.

Tots dos equips han començat el matx sense crear accions clares de gol, amb una primera part molt apagada. Els gols no han arribat fins a la segona part. El Tenerife ha obert la llauna al minut 48, després d'una errada defensiva del Nàstic, que ha aprofitat Lozano per plantar-se davant del porter i marcar l'1-0 amb una perfecta vaselina.

Després del gol, el partit s'ha descontrolat i endurit una mica. El Nàstic, però, no s'ha rendit, ho ha intentat, i al final ha aconseguit marcar un empat merescut. L'1-1 ha arribat al minut 66 de les botes de Pablo Marí.

Després dels dos gols el partit ha tornat a caure en el joc lent i les poquíssimes arribades de la primera part. El Nàstic ha apostat per atacar, i ha fet un parell de canvis que han resultat importantíssims per aconseguir la victòria. L'equip ha arriscat més, i al minut 85 Jean Luc ha marcat el gol que ha donat la primera victòria als de Tarragona (1-2).