El Nàstic ha guanyat un punt molt difícil al camp de la Ponferradina (gimnasticdetarragona.com)

El Nàstic sobreviu davant la Ponferradina a un partit boig en el qual podia haver golejat (2-2)

L'equip tarragoní ha errat set ocasions molt clares i ha acabat obligat a remuntar quan els locals s'han avançat fins a dues vegades

El Nàstic de Tarragona ha trencat aquest dissabte una mena d'encateri que protegia la Ponferradina al seu estadi i que la mantenia com el millor equip local de la Lliga Adelante: havia guanyat els tres partits que havia jugat a casa, sense encaixar gols, i tots gràcies a la punteria de Yuri, que, amb sis dianes, és el "pichichi" de la competició.

Aquesta vegada el brasiler ha marcat de penal, després d'una traveta ingènua de Mossa a Morán. I l'àrbitre l'ha obligat a repetir el llançament, però l'ha tornat a transformar igualment.

Tot plegat ha passat al minut 55, un instant després que Rayco fallés una rematada a boca de canó enviant-la a l'exterior de la xarxa. Ha estat només una de les moltes ocasions clares que el Nàstic ha errat, com si una mena de magnetisme enviés totes les pilotes fora o al pal.

Els tarragonins havien començat el partit molt concentrats, pressionant a dalt la sortida dels lleonesos i obtenint moltes oportunitats. Naranjo ha desaprofitat les dues primeres, pràcticament sol davant el porter Santamaría, als minuts 26 i 38. A la segona part han arribat un xut al pal de De la Espada i una contra insòlita de tres contra dos que s'ha acabat amb una vaselina massa llarga de De Groot.

I quan semblava que l'àngel del Ponferradina deixaria l'1 a 0 fins al final, el partit s'ha tornat boig. Un bon xut de Xisco ha igualat el marcador al 76, però un toc ras des de la frontal de Basha ha tornat a avançar els locals al 79. Finalment, De Groot ha esmenat l'errada anterior amb un gol completament inversemblant, un toc sord dins l'àrea, que ha entrat a trompicons i plorant, perquè de tan mal executat havia enganyat Santamaría.

El repartiment de punts deixa el Nàstic provisionalment sisè en la classificació, amb 12 punts. La Ponferradina és vuitena, amb 10.