El Nàstic s'imposa al Valladolid amb gols de Perone i de Barreiro i s'allunya del descens (1-2)

Un gol del gallec Manu Barreiro al minut 74 ha donat la victòria al conjunt tarragoní en un matx en què ha sabut aprofitar les seves arribades ofensives i en què el porter Manolo Reina ha estat clau amb la seves parades

El Nàstic ha fet un pas que pot ser clau per la seva permanència amb la seva victòria al Nuevo Zorrilla (1-2) davant un Valladolid que només ha creat perill a estones. L'equip de Merino porta tres desplaçaments seguits puntuant i amb el triomf d'aquest dissabte es treu el mal regust per la derrota de l'última jornada davant l'Elx.

Intercanvi de cops

El conjunt grana ha sortit sense complexos al Nuevo José Zorrilla, davant un Valladolid que aspira a jugar la promoció d'ascens. Iago Bouzón ha tingut la primera opció per marcar en un cop de cap que ha aturat l'ex del Girona Isaac Becerra.
L'equip local ha manat al llarg de la primera part i ha creat diverses oportunitat per avançar-se en el marcador. José Arnaiz ha posat a prova Manolo Reina amb un xut enverinat i després el protagonisme ha estat per al seu company d'atac Juan Villar en una altra ocasió clara que el porter del Nàstic també ha salvat.
I quan més atacava el Valladolid, ha arribat el gol del Nàstic. Minut 38, lliure directe servit per Tejera, Isaac Becerra falla en la seva sortida i el brasiler Bruno Perone marca a plaer amb la porteria buida.

Empat i reacció immediata dels granes

La segona meitat ha arrencat amb el penal de Xavi Molina a Juan Villar que el col.legiat gallec Eiriz Mata no ha dubtat a assenyalar. El mateix davanter local l'ha transformat en l'1 a 1.

I a partir d'aquí, el Nàstic ha viscut uns minuts de por i de desconfiança en les pròpies forces que han fet témer el pitjor. Però no. Dues arribades, una de Barreiro i sobretot una de Madinda, amb un xut molt perillós, han canviat la dinàmica del matx.

I al minut 74, Barreiro ho ha tornat a intentar i en una acció individual ha superat Isaac Becerra per donar-li els tres punts al Nàstic, que cada cop mira el tram final de lliga amb l'autoestima més alta.