Segona

El Nàstic s'imposa al Còrdova en el temps de descompte i s'allunya de la zona de descens (2-1)

Els andalusos s'han quedat amb un home menys al quart d'hora de joc, però els granes no han pogut marcar fins al temps de descompte

El Nàstic de Tarragona ha aprofitat l'oportunitat d'escalar posicions a la classificació i allunyar-se de la zona de descens amb un gol èpic, en el temps afegit, de Manu Barreiro, davant d'un rival directe com el Còrdova, que ha jugat amb deu homes només començar el partit (2-1).

El partit no podia començar més esbojarrat. Amb prou feines havien passat deu minuts del xiulet inicial quan els visitants s'han avançat en el marcador amb un gol de Rodri. Però les alegries dels andalusos han durat ben poc i és que, instants després, Pedro Ríos ha vist la vermella directa per una agressió sobre Juan Delgado. La falta l'ha servit Sergio Tejera amb un xut directe al cap de Bruno Perone, que ha rematat a boca de canó i ha enviat la pilota a la xarxa. Achille Emana ha tingut el segon dels granes a les seves botes, però el xut ha sortit massa alt.

El partit ha arribat al descans sense que l'avantatge numèric del Nàstic de Tarragona acabés d'apreciar-se en el terreny de joc i és que el Còrdova ha sabut reubicar els seus efectius mentre que els granes no han acabat de trobar els espais.

A la represa, Juan Merino ha fet entrar Assoubre i Álex López en els llocs de Iago Bouzon i Levy Madinda amb la intenció d'intensificar la pressió a sobre de la porteria de Razak.

Els moviments a la banqueta grana, però, no han acabat de donar els seus fruits i és que, mentre el Nàstic seguia sense generar perill, el Còrdova ha tingut algunes ocasions que han obligat Manolo Reina a fer unes intervencions molt meritòries: Els xuts de Javi Lara, primer i de Sergio Aguza, poc després, han fet emmudir els més de 9.000 aficionats que omplien les grades del Nou Estadi.

A la recta final de l'enfrontament, els de Juan Merino han pujat la intensitat i s'han llençat a l'atac per acabar de tombar els andalusos, visiblement fatigats per l'esforç de jugar amb deu homes gairebé tot el partit. Álex López ha estat a punt de rematar una gran assistència de Manu Barreiro a l'àrea petita que hauria representat el segon dels tarragonins, però no hi ha arribat. Jean-Luc Assoubre també ha tingut una gran ocasió, però el porter rival ha enviat la pilota a córner.

En el temps afegit, finalment, ha arribat el tan desitjat segon gol, Manu Barreiro ha controlat a la perfecció una assistència de Juan Delgado i ha enviat la pilota al fons de la porteria. L'afició combregada al Nou Estadi embogia. Els tarragonins encadenen tres victòries consecutives i agafen aire i veuen la sortida de la complicada situació que han viscut al llarg de la temporada.