El Nàstic s'estrena a casa davant del Getafe (1-0) i encadena dues victòries consecutives, les dues úniques de la temporada

L'equip tarragoní viu la seva millor ratxa de la temporada. Després de 12 jornades sense guanyar, ara ha sumat 2 victòries consecutives. La d'aquest dissabte, la primera a casa

El Nàstic ha aconseguit davant del Getafe el primer triomf al Nou Estadi de la temporada (1-0), després de 7 partits de Lliga disputats, gràcies al gol de Juan Muñiz, el quart del curs, en el minut 19. En funció de la resta de resultats, els granes podrien deixar la cua de la classificació de Segona.

El gol dels catalans ha arribat en la primera ocasió clara de perill. Muñiz ha estat l'encarregat de xutar una falta des de la frontal de l'àrea, i per segona jornada consecutiva, l'asturià ha marcat a pilota aturada.  En el minut 27 el protagonisme ha estat per al porter Saja, atrapant un xut del visitant Yoda.

El Getafe ha tornat dels vestidors disposat a capgirar el marcador. Saja ha tingut feina davant dels intents de marcar de Jorge Molina i Pacheco. En el minut 64 la rematada de Stefan Scepovic ha marxat fregant el pal dret de la porteria local. El Nàstic ha tingut l'ocasió de sentenciar amb dues rematades en una mateixa jugada, en el minut 68, de Mossa i Xavi Molina, que ha aturat Alberto García.