Segona

El Nàstic s'estavella contra el Vila-real B i ja és cuer a la Segona Divisió (1-2)

El Nàstic no només no reacciona sinó que s'enfonsa encara més en la classificació de Segona. L'equip grana volia aprofitar la visita del Vila-real B al Nou Estadi per aturar la sagnia de punts que pateix des de l'inici de temporada i sumar la segona victòria del campionat. Lluny de guanyar, els tarragonins han caigut a casa enfront els castellonencs per 1-2 i ja són últims. Després d'una primera part força dolenta, Marquitos ha avançat el filial groguet en el minut 58 amb un gol de penal. Tot seguit, Rodri ha empatat encara que immediatament després Hernán Pérez ha signat la sentència.

Cal un revulsiu. El Nàstic és el cuer de la Segona Divisió després d'haver encaixat aquest dissabte al Nou Estadi la setena derrota en quinze partits. L'equip grana ha perdut per 1-2 enfront el Vila-real B i continua immers en una més que preocupant crisi de resultats, les conseqüències de la qual són, ara per ara, imprevisibles.

Els tarragonins necessitaven un triomf per començar a remuntar el vol però han caigut sense excuses davant del filial groguet en un pèssim enfrontament dels de Luis César. Després d'una primera part molt fluixa, Marquitos ha fet el 0-1 de penal en el minut 58. El conjunt local ha reaccionat i quatre minuts més tard ha fet l'empat gràcies a Rodri. La remuntada, però, s'ha vist estroncada immediatament després, quan Hernán Pérez ha signat l'1-2. El Nàstic ha acusat el segon gol dels castellonencs i ha estat incapaç de reaccionar davant el domini dels visitants.

La directiva manté la confiança en Luis César

La derrota del Nàstic i la posició de descens, de moment, no ha passat factura a Luis César. La junta directiva del club ha fet una reunió improvisada per analitzar la complicada situació de l'equip. De moment, el club grana manté la confiança en el tècnic gallec, que, això sí, es jugarà el càrrec la setmana que ve contra el Granada.