Futbol

El Nàstic s'enfronta al cuer, el Màlaga B, en un partit que Luis César considera "trampa"

Luis César té dubtes en l'onze inicial que diumenge s'enfronta amb el Màlaga B. Els andalusos són els cuers, però pel tècnic tarragoní pot ser un partit trampa, perquè es tracta d'un equip que ja està condemnat al descens i no té cap pressió. Ismael i David Garcia estan tocats i el tècnic grana encara no ha decidit res. Diego Reyes o Nano podrien tenir la seva oportunitat, igual que Merino. Qui sembla segur que tornarà a l'eix de la defensa és Egoitz Jaio.

Actualitzat
Dos dies abans del partit contra el Màlaga B, el Nàstic segueix amb la seva rutina de treball a Tarragona.
Els de Luis César volen guanyar un dels pitjors equips de la categoria per esvair els dubtes que alguns sectors de l'afició han generat per la derrota a Huelva, on només es van perdre tres punts. Sumar a casa és prioritari, i guanyar quatre partits donaria el bitllet per a la Lliga de les Estrelles.

Pel que fa a l'onze inicial, Luis César té els dubtes d'Ismael i David Garcia, que estan tocats. Aquesta circumstància fa que encara no hi hagi res decidit. Diego Reyes o Nano podrien tenir la seva oportunitat, igual que Merino. Qui sembla segur que tornarà a l'eix de la defensa és Egoitz Jaio.
Anar al contingut