Futbol

El Nàstic rep el Màlaga B amb l'obligació de guanyar per continuar aspirant a l'ascens

El Nàstic rep avui el cuer de la categoria, el Màlaga B. Serà una ocasió idònia per recuperar la fortalesa d'un equip que aspira a pujar a Primera després de l'ensopegada de la setmana passada contra el Recreativo. El Nou Estadi tornarà a presentar una gran entrada per conduir l'equip cap a una nova victòria. Els granes no volen acusar la pressió a vuit jornades del final del campionat. Luis César tindrà els dubtes de David Garcia i Ismael.

Actualitzat

La pressió dels últims vuit partits de Lliga es comença a notar a Tarragona. L'esprint final de la Lliga passa, en primer lloc, per la victòria avui a partir de les set de la tarda contra el Màlaga B. Els de Luis César, colíders de Segona, volen assegurar els punts a casa, on encadenen cinc victòries consecutives, tot i que Luis César ha qualificat el partit de "trampa". Lluny queden els dubtes de l'equip al Nou Estadi en la primera volta. Però la visita del filial del Màlaga no és cap regal. Els andalusos arriben a Tarragona amb una dosi extra de motivació.

Jaio sembla segur que tornarà a l'eix de la defensa al costat de Llera. Els dubtes es troben al voltant de David Garcia, amb molèsties, i Ismael, tocat. La baixa del "pichichi" grana podria trastocar els plans del tècnic del Nàstic. Diego Reyes, Nano o Merino podrien tenir opcions d'entrar a l'equip, amb Pinilla i David Cuéllar com a acompanyants a les mitges puntes. Sumar tres punts podria significar un cop d'autoritat per pujar a Primera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut