Jugadors del Nàstic en un entrenament d'aquesta setmana (Foto: www.gimnasticdetarragona.cat)
Jugadors del Nàstic en un entrenament d'aquesta setmana (Foto: www.gimnasticdetarragona.cat)
Futbol

El Nàstic rep el Cadis amb la necessitat de guanyar en la seva lluita per la salvació

L'equip grana necessita sumar aquest vespre (20.00) contra el conjunt andalús, i si pot ser els tres punts molt millor, per no allunyar-se de la zona que dóna la permanència

Actualitzat

El Nàstic afronta aquest divendres una altra final, quan encara no hem arribat a la meitat de la temporada, en la seva lluita per allunyar-se del descens. Després de la derrota de la setmana passada en el derbi contra el Reus, aquest divendres necessita sumar els 3 punts contra el Cadis si no vol quedar despenjat de la salvació.

El tècnic Vicente Moreno podrà comptar amb gairebé tots els seus jugadors. Només té lesionat Manolo Reina, tot i que el central Xavi Molina no podrà jugar arran de la seva expulsió a la segona part del matx contra l'equip del Baix Camp. El jove Djetei sembla el més ben col·locat per substituir-lo a l'onze titular.

El repte per als tarragonins, cuers amb 13 punts en 15 jornades disputades, és sumar com a mínim 7 punts en els 4 partits que falten fins a l'aturada nadalenca de la Lliga. Això els permetria iniciar la segona volta amb opcions reals d'aconseguir la permanència. De les 9 visites del Cadis al Nastic, els andalusos n'han guanyat tres, els catalans dos (una a la promoció d'ascens de la temporada 2000-01) i les altres quatre van acabar en empat.

Anar al contingut