Futbol

El Nàstic rep dissabte el Numància, l'equip de Segona que ha empatat més partits aquesta temporada

Els tarragonins afronten una sèrie de dos partits claus en les aspiracions de lluitar per l'ascens a Primera. Dissabte, contra el Numància, es veuran les cares amb el rei de l'empat.

Actualitzat

El Nàstic disputa aquest dissabte (18:00) contra el Numància el primer d'una sèrie de dos partits seguits com a local que li han de servir per consolidar-se en les places de promoció a Primera Divisió. El segon serà el diumenge 3 d'abril contra el Còrdova. Els tarragonins son tercers de la classificació amb 48 punts, un punt més que el Còrdova i dos més que Saragossa, Oviedo i Osasuna. L'Alabès que ocupa un dels llocs d'ascens directe, suma 50 punts.

El Numància, el seu rival de dissabte, és el rei de l'empat a Segona aquesta temporada. De 30 partits jugats n'ha empatat 15, vuit com a visitant. De fet, fora de casa ha puntuat en 11 dels seus 15 compromisos. Els sorians només han perdut un partit en la segona volta, la setmana passada al camp de la Ponferradina, i es troben en terra de ningú, a 7 punts de la promoció i 8 del descens.

L'entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, té dues baixes sensibles pels partits de seleccions. Dos dels seus migcampistes titulars, Aburjania i Madinda, han estat convocats per Geòrgia i Gabon, respectivament. La bona notícia és que en aquesta demarcació recupera a Sergio Tejera, absent a l'anterior partit per un procés gripal. Moreno no és l'únic afectat pel "virus FIFA". Jagoba Arrasate, tècnic del Numància, no pot comptar amb el porter Munir, convocat pel Marroc, i el central Callens, internacional amb el Perú.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut