Stole Dimitievski, nou porter del Nàstic (@NASTICTARRAGONA)
Stole Dimitievski, nou porter del Nàstic (@NASTICTARRAGONA)
futbol

El Nàstic reforça la porteria amb Stole Dimitrievski i Sebastian Saja

El macedoni, de 22 anys, i el veterà argentí, de 37, arriben al conjunt grana procedents del Granada B i el Racing de Avellaneda per cobrir la baixa per lesió de Manolo Reina

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona ha incorporat el porter Stole Dimitrievski 'Dimi' per les pròximes dues temporades. El macedoni es va desvincular del Granada CF i arriba lliure a Tarragona. Durant l'última temporada va disputar 28 partits amb el filial del club andalús. El porter va debutar amb el Granada a Primera Divisió la temporada 2014-15 contra el Deportivo de la Corunya i ha estat 21 cops internacional amb les categories inferiors de la selecció de Macedònia.

Els granes destaquen de Dimitievski el seu "bon joc de peus" i la seva "bona sortida per dalt". Amb 22 anys, el macedoni ha jugat en els filials de clubs com el Cadis i l'Udinese.

Saja completa la porteria grana

El Nàstic de Tarragona ha anunciat passades les onze de la nit el fitxatge de Diego Sebastián Saja, porter procedent del Racing Club d'Avellaneda, amb el qual fa algunes setmanes havia finalitzat la seva vinculació, i que signa per una temporada més una altra opcional.
   
El porter, de 37 anys i de nacionalitat argentina, destaca pel seu joc aeri i per la seva agilitat sota els pals. Arriba per suplir la baixa del lesionat Manolo Reina i per competir per un lloc a l'onze amb el també fitxat avui Dimitrievski, procedent del Granada B.
   
Saja ha jugat en diversos clubs, com el San Lorenzo de Almagro, el Gremio de Porto Alegre i l'AEK d'Atenes, tot i que també coneix perfectament la Lliga espanyola, ja que en la temporada 2003-04 va defensar la samarreta del Còrdova i, en la següent, la del Rayo Vallecano.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut