Futbol

El Nàstic rebrà el Recre amb moltes baixes en un partit decisiu per continuar somiant en la permanència

El Nàstic rebrà demà el Recreativo amb una nova parella de centrals formada per Matellán i Serrano, per la sanció dels titulars David García i César Navas. Paco Flores afronta la visita de l'equip revelació amb la baixa per lesió de dos titulars més: Mingo i Cuéllar. De tota manera, l'entrenador del Nàstic es mostra optimista pel bon moment de l'equip i a més recupera dos jugadors bàsics en els seus esquemes com són Portillo i Morales. Tobias Grahn també és novetat a la llista, mentre que Ismael i Gil n'han quedat fora per decisió tècnica.

Actualitzat
Paco Flores ha donat una llista condicionada a les baixes obligades de quatre titulars: Cuéllar i Mingo estan lesionats, i César Navas i David García, sancionats. Tot i això, el tècnic grana recuperarà dos referents clau en els últims partits, Portillo a la davantera i Morales al mig del camp. La llista també compta amb les novetats de Tobias Grahn, recuperat de la seva lesió, i Serrano. El central navarrès, un dels capitans del conjunt grana, només ha jugat 29 minuts en tota la temporada. La seva història demostra que, al futbol, les coses fan molts tombs. Al gener es va quedar sense fitxa després d'estar vuit temporades al club. Poques setmanes després, un acte d'indisciplina de Llera va deixar un lloc lliure a l'equip i la secretaria tècnica el va recuperar. Avui, Paco Flores ja ha avançat que demà jugarà de titular. Cal afegir que el porter Rubén Pérez encara no s'ha recuperat d'una lesió a l'esquena i que Ismael i Gil han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Diversos jugadors han criticat que aquesta setmana no s'hagi parlat d'un partit transcendental i que tota l'atenció hagi estat per al nou consell i la construcció de la futura ciutat esportiva. A l'entrenador, Paco Flores, ja li va bé que l'atenció es desviï cap a altres assumptes.

El tècnic grana considera que el Recre és l'equip revelació d'aquesta temporada. Va pujar de Segona com el Nàstic i ja té l'objectiu de la salvació a tocar. Flores considera que això no el convertirà en un rival més despreocupat. El tècnic grana està convençut que l'aturada en la competició no afectarà els seus jugadors i ha assegurat que el vestidor està més animat que mai.

L'equip dinarà en un hotel cèntric de Tarragona on s'estarà concentrat fins a l'hora del partit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut