Els grana durant un entrenament a l'Estadi (gimnasticdetarragona.com)
Futbol

El Nàstic, que encara no sap què és perdre, vol assaltar el liderat amb una victòria al Martínez Valero

El Gimnàstic de Tarragona s'enfrontarà aquest dissabte a la tarda a l'Elx al Martínez Valero. Després de la classificació a la Copa del Rei, els grana tenen la moral alta per assaltar el liderat amb una victòria a domicili

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona s'enfrontarà aquest dissabte a la tarda amb l'Elx al Martínez Valero. Els homes de Vicente Moreno, després de passar a la següent ronda de la Copa del Rei, volen assaltar el liderat al camp dels verd-i-blancs. Amb les baixes importants d'Àlex López, Xisco Muñoz i Gerard Valentín per algunes setmanes, la plantilla està obligada a fer un pas endavant per cobrir les seves absències.

En el darrer partit de Copa, Palanca i Gal Arel ja van demostrar que estan preparats per sortir des d'un bon començament. L'equip entrenat per Vicente Moreno no coneix la derrota des que va començar la temporada i no té por a cap rival. Capaç de remuntar dos partits en contra i de guanyar-ne un altre per la mínima, els grana arriben a la visita d'Elx amb l'objectiu d'endur-se els tres punts.

 

 

Anar al contingut