Futbol

El Nàstic posa a la venda 2.500 entrades per al partit de diumenge contra el Numància

El Nàstic de Tarragona té a tocar l'ascens a Primera Divisió. Aquest cap de setmana tenen la primera oportunitat de classificar-se matemàticament, però els grana depenen de resultats de tercers. Malgrat tot, a la plantilla volen mantenir la calma i afirmen que no tenen pressa per aconseguir l'ascens. El Nou Estadi estarà ple a vessar en el partit contra el Numància, que els jugadors començaran a preparar aquest dimecres.

Actualitzat

Els que encara no tinguin entrades per veure el pròxim partit del Nàstic al Nou Estadi s'arrisquen a quedar-se sense seient. El club ha posat a la venda 2.500 entrades i preveu que les pròximes hores s'exhauriran. Això ho ha explicat a Catalunya Ràdio el gerent del Nàstic, Xavier Monclús. Si l'ascens no arriba aquest diumenge, el poden aconseguir d'aquí a deu dies a Jerez. Per això la Federació de Penyes ja estudia l'opció d'organitzar vols xàrter per acompanyar l'equip grana al Nuevo Chapín.

Si la venda d'entrades va a bon ritme, la llista d'espera per a nous socis també està desbordant les previsions. La llista de seguidors que esperen un carnet del Nàstic supera les 400 persones.

La plantilla grana torna aquest dimecres als entrenaments per preparar el partit davant el Numància. El davanter Ismael considera que ara l'equip no ha de tenir pressa per aconseguir l'ascens.

El Nàstic no ha fet patir la seva afició. Fa catorze jornades que l'equip va començar a sentir parlar d'ascens. Des d'aquell dia, l'equip ha escalat posicions a la taula. Des que va entrar en zona d'ascens mai l'ha deixat. L'única cosa que va posar en dubte el repte d'aconseguir l'ascens a Primera van ser les derrotes de Huelva i Madrid. Ismael s'ha fet un fart d'avisar que pujar no es tan fàcil com sembla.

El migcampista grana Carlos Merino reconeix que la victòria davant de l'Almeria va ser clau per trencar amb l'angoixa de la derrota a Madrid. El jugador basc pensa que l'afició tarragonina ha estat molt tranquil·la en tot moment.

Volen la Creu de Sant Jordi

El president grana, Josep Maria Andreu, confia que la Generalitat els distingirà amb la Creu de Sant Jordi. La campanya impulsada per les penyes del Nàstic ha aconseguit reunir 16.000 firmes. Andreu considera que el 120 aniversari del club i l'ascens a Primera són dos bons motius per rebre la Creu de Sant Jordi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut