Futbol

El Nàstic perd contra el Salamanca (1-2) i Ferrando podria ser destituït dilluns

El Nàstic ha sumat la quarta jornada seguida sense guanyar i la setena derrota a casa. El Salamanca s'ha imposat a Tarragona per 1 a 2 en un partit marcat pels xiulets de l'afició cap al seu propi equip i, en concret, cap a César Ferrando que podria ser destituït la setmana que ve. La directiva del club ha decidit aplaçar fins dilluns la reunió per tractar la continuitat del tècnic. Els salmantins s'han avançat en el marcador en els minuts 23 i 37 amb gols de Toti. Els grana han sortit més motivats en la segona meitat. El gol de Morán en el 63 donava esperances als tarragonins, que han dominat fins al final però amb poc encert.

Actualitzat
Ferrando podria marxar
Ara, tot sembla indicar que César Ferrando serà acomiadat. En la roda de premsa posterior al partit el tècnic ha posat el seu càrrec ha disposició de la directiva. La junta ha optat, però, per ratificar Ferrando, fins dilluns, això sí. Serà la comissió esportiva la que acabarà decidint si Ferrando continua o no.

Primera part nefasta
Feia 10 partits que el Salamanca no guanyava i semblava un rival propici per sortir de la crisi de joc. Però el Nàstic quedarà ara més a prop del descens que dels llocs capdavanters. La imatge de l'equip ha estat molt pobra en la primera meitat. Una ocasió de Jose Mari ha estat tot el perill dels grana en els primers 45 minuts. La imatge d'un equip sense idees i superat en tot moment pel Salamanca ha indignat l'afició del Nou Estadi. La grada, amb una entrada molt pobra, ha començat a esbroncar els seus amb xiulets i, fins i tot, a cridar "olés" a cada passada dels jugadors del Salamanca.

Tímida reacció
L'equip de Ferrando ha mostrat una millor cara en la segona meitat. Walter ha entrat per David Medina i en el 54 un cop de cap a la sortida d'un córner ha animat els locals. Poc després, en el 63, una falta de Redondo ha estat rematada de cap per Morán que, sol dins l'àrea, ha escurçat diferències. A partir d'aquí, domini del Nàstic que ha pogut empatar amb un altre cop de cap, en aquest cas de Bauzá. El control, però, no s'ha traduït en gols i el públic ha tornat a dedicar una sonora xiulada al seu equip quan l'àrbitre ha xiulat el final.


 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut