Aburjania i Ondoa, convocats amb les seves seleccions (gimnasticdetarragona.cat)
Futbol

El Nàstic perd Aburjania i Ondoa per al decisiu partit contra l'Alabès al Nou Estadi

El migcampista georgià, titular en els esquemes de Vicente Moreno, i el porter camerunès estan convocats amb les seves respectives seleccions

Actualitzat

Giorgi Aburjania i Fabrice Ondoa seran baixa per al pròxim partit de lliga del Nàstic contra l'Alabès al Nou Estadi. Els dos jugadors han estat convocats per les seves respectives seleccions i es perdran un duel decisiu on els granes es juguen l'ascens directe a la Primera Divisió.

El georgià Aburjania ha viatjat fins a Àustria per concentrar-se amb la seva selecció. El migcentre s'enfrontarà amb Romania el 3 de juny i amb Espanya el 7 de juny, tots dos compromisos de caràcter amistós. Contratemps per al Nàstic, que haurà de buscar amb urgència un substitut al centre del camp que faci oblidar el gran paper que està fent el jove jugador georgià, imprescindible en els esquemes de Vicente Moreno.

Per la seva banda, el porter Ondoa disputarà un partit de classificació per a la Copa d'Àfrica de Nacions que el Camerun jugarà davant Mauritània el 3 de juny.

 

Anar al contingut