El Nàstic perd a Cadis (2-0) i continua sense conèixer el triomf aquesta temporada

Els gols de David Barral i Álvaro García han condemnat un equip tendre en defensa, que suma només 1 punt de 12 possibles

El projecte del Nàstic de Lluís Carreras, que tan bona impressió causava a la pretemporada, no acaba d'arrencar des que els punts compten. L'equip tarragoní no ha pogut trencar la mala dinàmica de resultats al camp del Cadis i suma només 1 dels 12 punts disputats a la Lliga123, a més d'haver quedat ja eliminat de la Copa del Rei.

El Nàstic s'ha sobreposat a un inici dominant del Cadis per anar imprimint el ritme que volia a poc a poc. I ha començat a ensenyar les urpes al límit de la mitja hora. Primer, una internada de Kakabadze i, després, un intent de Maikel Mesa han demostrat que l'equip grana havia arribat al Ramón de Carranza decidit a sumar el primer triomf. Però als de Carreras els ha faltat continuïtat i el Cadis ha retrobat el domini de la situació en els minuts finals de la primera meitat, cosa que ha obligat Stole Dimitrievski a jugar-se el físic per marxar al descans amb la porteria a zero.

El porter macedoni també ha hagut de fer una gran estirada a l'inici de la segona meitat per evitar el gol de falta d'Aitor García, però la pilota, després de tocar al travesser, l'ha rematat a gol David Barral a la segona jugada (1-0, 54'). El veterà davanter andalús ha estat més viu que la defensa i ha canviat completament el guió del partit.

Maikel Mesa ha tingut una opció molt clara per empatar només cinc minuts després, però Alberto Cifuentes, el porter local, ha evitat un gol clar. Carreras ha fet entrar Manu Barreiro i Juan Muñiz per reactivar l'ofensiva grana. Però un contracop fulgurant del Cadis l'ha culminat Álvaro García amb el segon gol per l'equip local (2-0, 73') i ha desarmat completament un Nàstic a qui se li comencen a encendre l'alarma.