El Nàstic no reacciona contra el Saragossa i es manté a la cua de la classificació (1-3)

En un duel dramàtic per la situació dels dos equips a la classificació, els granes s'han avançat amb un gol matiner de Fali, però els visitants han capgirat el resultat advers amb dianes de Djetei en pròpia porta, Pep Biel i Álvaro Vázquez

David CarballoActualitzat

Nàstic de Tarragona i Saragossa afrontaven el partit del Nou Estadi amb urgències i amb la necessitat de guanyar per poder sortir de la zona de descens. En un duel dramàtic per la situació dels dos equips a la classificació, els granes han sortit més concentrats i s'han avançat amb un gol ben matiner. Als quatre minuts de joc, Fali, de cap a la sortida d'un córner, ha fet l' 1 a 0 amb una rematada sense oposició.

Els homes d'Enrique Martín han ensumat la sang i s'han abocat a l'atac pel segon gol davant d'un rival superat pels locals. Però el Saragossa ha resistit les envestides locals i, en una jugada molt afortunada, ha trobat l'empat a un en el minut 32. Un córner molt tancat l'ha desviat Djetei al fons de la seva pròpia porteria davant de la desesperació d'Isaac Becerra, que no ha pogut fer res per evitar la igualada.

En la represa, els nervis pel resultat s'han traslladat a la gespa i, sobretot, encara més als locals quan, en el minut 65, Pep Biel ha culminat la remuntada visitant fent l'1 a 2 amb un gran llançament de falta des de la frontal. Després d'alguna picabaralla sense conseqüències, el Nàstic ha cremat totes les naus amb l'entrada de Manu Barreiro, però, en el minut 90, Álvaro Vázquez, en el seu retorn al Nou Estadi, ha fet la sentència definitiva aprofitant una errada de Javi Jiménez.

Amb aquesta nova desfeta, la vuitena en dotze jornades, el Nàstic es manté com a cuer amb només 9 punts i, de retruc, fa que el Reus Deportiu es vegi superat pel Saragossa i caigui en zona de descens.