Futbol

El Nàstic no passa de l'empat contra un Osca amb deu i seguirà en zona de descens (0-0)

El Nàstic necessitava la victòria contra l'Osca al Nou Estadi per sortir de les posicions de descens. Però el conjunt grana ha acabat empatant sense gols contra un rival directe tot i tenir ocasions clares, la millor un xut de Powel que s'ha estavellat al travesser. A la represa, l'Osca s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Sorribas però ni jugant en superioritat el Nàstic ha pogut sumar tres punts vitals. Fins i tot, en el temps de descompte Rubén Pérez ha estat providencial desviant un xut de Molinero que hauria donat el triomf als visitants.

Actualitzat
El Nàstic ha deixat escapar una bona oportunitat per sortir de la zona de descens. Els granes no han passat de l'empat sense gols al Nou Estadi contra l'Osca, un resultat dolent que no alleuja la situació dels homes de Luis César. En un partit amb poques oportunitats de perill, en la primera meitat Barry Powel ha estavellat una pilota al pal de la porteria visitant, en la millor ocasió dels tarragonins per avançar-se en el marcador.

Els aragonesos han jugat l'últim quart d'hora en inferioritat numèrica per l'expulsió de Sorribas però el Nàstic no ha sabut aprofitar-ho. Morán ha estat en disposició de desequilibrar el marcador, però també ha estat a punt de fer-ho el visitant Molinero en el temps de descompte. Per sort, Rubén Pérez ha estat providencial aturant el seu xut.
Anar al contingut