El Nàstic no passa de l'empat contra el Tenerife al Nou Estadi en un duel d'urgències (1-1)

El Nàstic només ha sumat un punt en el duel d'urgències contra el Tenerife al Nou Estadi. Els illencs s'han avançat amb un gol de Nino en el minut 26, però Felipe Sanchón ha empatat pels granes amb una diana just abans del descans. En la represa, els homes de Joan Carles Oliva no han aprofitat el fet de jugar amb superioritat numèrica per l'expulsió de Luna tot i disposar d'alguna ocasió de perill per emportar-se el triomf. Amb aquest empat a casa, el Nàstic ha perdut una gran ocasió de distanciar encara més a la classificació un rival directe en la lluita per la permanència i suma 35 punts, a quatre de la zona de descens.

El Nou Estadi vivia un partit vital per les esperances del Nàstic de salvar la categoria ja que rebia la visita del Tenerife, vintè classificat, a set punts dels tarragonins, i sumar els tres punts podia deixar una mica més lluny les posicions de descens. Però els de Joan Carles Oliva no han sabut imposar el seu ritme al partit i els canaris, de mica en mica, han anat guanyant el control del joc i acostant-se a la porteria local.

En el minut 27 s'han complicat molt les coses quan Nino, en una jugada individual, ha fet el 0-1 amb un xut encreuat des de la frontal que Rubén Pérez no ha arribat a desviar. Nervis al Nou Estadi, i poques ocasions dels locals, però, instants abans d'arribar al minut 45, ha arribat l'empat a un. Una passada a l'espai de Powel i Felipe Sanchón, amb un xut ras i col·locat, ha establert l'empat a un.

Sense encert

Tot just començar la segona part, el Nàstic hauria pogut fer el 2-1, però la rematada d'Eloy Gila amb el cap ha sortit a tocar del pal de la porteria dels canaris. La següent oportunitat, passat el quart d'hora, amb un xut de Xisco Campos desviat. El Nàstic no creava perill, però, si més no, el Tenerife tampoc buscava la porteria tarragonina. I menys encara quan, després de veure la segona targeta groga, Luna se n'ha anat cap als vestidors.

Quedava un quart d'hora, i el Nàstic ha buscat un gol que ha estat a punt de trobar tres minuts més tard; però, quan Eloy ja gairebé el celebrava, Sergio Aragoneses ha desviat la rematada. Ho ha buscat fins al final, tot i que sense trobar el premi de la victòria. L'empat, doncs, el mal menor, i el Nàstic que continua enganxat a la zona baixa de la classificació, quatre punts per sobre del descens.