El Nàstic no passa de l'empat contra el Dépor tot i fer un dels millors partits de la temporada (0-0)

El Nàstic no va passar de l'empat sense gols davant el Deportivo al Nou Estadi. Els granes van fer un dels millors partits de la temporada i van tenir les millors ocasions per marcar contra un rival molt conformista, però els homes de Luis César van tornar a estar negats de cara a la porteria contrària i encadenen nou jornades consecutives sense guanyar. Amb la igualada inicial, el Nàstic suma 5 punts i seguirà una setmana més en zona de descens, mentre que el Dépor es quedarà amb 16, a un punt de les places europees.

El Nàstic va saltar a la gespa del Nou Estadi conscient de la importància de sumar els tres punts contra el Dépor, un rival que baixa molt el seu rendiment quan juga fora de casa. Els granes van començar dominant, però sense crear perill sobre la porteria d'Aouate. En canvi, els gallecs es van poder avançar en la seva primera aproximació sobre la meta de Rubén en el minut 11. Arizmendi, el nou internacional de Luis Aragonés, no va poder superar la ràpida sortida del porter del Nàstic, que va evitar el 0-1.

Aquest primer avís del Dépor va ser un miratge, ja que la primera part va ser un monòleg local. Els homes de Luis César van portar sempre la iniciativa, però van fallar en la rematada final. La primera ocasió dels tarragonins va arribar a pilota parada en un llançament de falta de Juan que va estar a punt de sorprendre Aouate. En una nova jugada d'estratègia, Mingo va rematar de cap per sobre del travesser a la sortida d'un córner. I abans del descans, Generelo va xutar molt desviat després d'una bona jugada col·lectiva dels granes en l'última ocasió de la primera meitat.

En la represa, Portillo va poder desfer l'empat incial en el minut 48 amb un cop de cap que Aouate va desviar amb la punta dels dits a córner. La resposta dels homes de Caparrós va ser fulminant. Gran jugada de Riki, que va entrar en la segona part, i la seva passada de la mort la va rematar Arizmendi, però el seu xut el va desviar Cáceres.

El Nàstic va seguir dominant el partit davant un rival molt conservador, però la insistència local no va trobar el premi del gol. En el minut 64, Pinilla ho va provar amb un xut massa fluix a les mans d'Aouate. Tot i el millor joc dels granes, el Dépor va començar a crear perill al contraatac i Arizmendi, que va portar de corcoll la defensa tarragonina, va tenir dues ocasions pràcticament consecutives. En la primera, Rubén va aturar el seu cop de cap i en la segona va rematar molt desviat una centrada d'Estoyanoff.

En els últims minuts, el Nàstic va tancar el Dépor a la seva àrea i va tenir dues clares ocasions per fer el gol de la victòria. Una gran internada de Campano per la banda dreta no la va poder rematar Mingo al fons de la xarxa i ja en temps de descompte, Portillo va fallar amb tot a favor per marcar. Tot i fer un bon partit, el Nàstic va ser incapaç de desfer l'empat inicial i continuarà una jornada més en zona de descens amb només 5 punts.