Futbol

El Nàstic nega que amagui a la premsa les lesions dels seus jugadors

Una nota de premsa denunciant el Nàstic de no comunicar correctament els problemes físics dels seus futbolistes ha provocat la reacció del club

Aquest dilluns, l'Agència EFE ha difós la notícia, que han reproduït diversos mitjans de comunicació, que el Nàstic silencia de forma sistemàtica les lesions dels seus jugadors. La nota de premsa, signada a Tarragona, citava els casos d'aquest cap de setmana de Jean-Luc, Miguel Ángel Cordero, Elvir Maloku, Albert Lopo i Gerald Valentín.

Davant de la repercussió que anava agafant el tema, el club grana ha fet públic un comunicat negant la veracitat d'aquestes informacions. Segons el Nàstic, "l'absència de diferents jugadors del primer equip ve donada a lesions lleus o molèsties de les que no es preveia una baixa superior a les dues setmanes".

L'entitat explica a la seva nota que quan "s'ha donat una lesió de llarga durada, el Departament de Comunicació ha emès el respectiu comunicat mèdic sobre el jugador afectat", i recorda que la seva política és "informar d'aquelles lesions que el seu pronòstic inicial és superior a 15 dies de durada".

NOTÍCIES RELACIONADES