Nàstic

El Nàstic naufraga contra el Còrdova en el retorn de Luis César al Nou Estadi (0-2)

L'efecte Luis César continua sense arribar. El Nàstic ha naufragat contra el Còrdova per 0-2 el dia que l'entrenador gallec feia el seu retorn al Nou Estadi. Els andalusos s'han avançat en el minut 25 amb una diana de Pepe Díaz. A la represa, els andalusos han continuat dominant el partit i han sentenciat mitjançant José Vega. El Nàstic només ha sumat 1 dels últims 18 punts possibles i no puntua al seu estadi des del passat 24 de gener. L'equip tarragoní haurà de capgirar la situació si no vol patir per mantenir la categoria.

Partit espès el que ha protagonitzat el Nàstic en el dia del retorn de Luis César al Nou Estadi. Els tarragonins no s'han apropat a la porteria rival fins al minut 12, després d'una rematada de cap de José Mari que ha aturat sense problemes Raúl Navas. El Còrdova no ha trigat a contestar: primer amb un xut d'Arteaga que ha sortit fora per poc, i després amb una canonada de Carpintero al pal. Qui no ha fallat ha estat Pepe Díaz, que ha aprofitat un rebot dins l'àrea per fer el 0-1. El Nàstic hauria pogut empatar amb una nova rematada de cap de José Mari, però Raúl Navas ha estat providencial refusant la pilota a córner.

A la represa, Arteaga ha estat a punt d'ampliar la renda visitant després d'una bona jugada col·lectiva. El Nàstic no ha ofert arguments per merèixer l'empat i s'ha trobat amb la seva sentència en el minut 75, quan José Vega ha establert el definitiu 0-2. El Nàstic ha lluitat fins al final i hauria pogut escurçar distàncies amb l'enèsima rematada de cap de José Mari i un xut de Walter a les acaballes, però en cap moment ha donat la impressió de poder treure un resultat positiu davant un rival que ja l'ha superat en la classificació.