Futbol

El Nàstic juga aquesta tarda a Cartagena amb la intenció de trencar la mala ratxa de resultats

El Nàstic juga aquesta tarda a les sis, en directe pel Canal 33, al camp del Cartagena. Els de Luis César, després d'encadenar quatre derrotes consecutives, han de reaccionar si no volen caure a les posicions de descens. El seu rival tampoc es troba en un bon moment, ja que només ha sumat un punt en les tres últimes jornades. El Nàstic té les baixes de Rubén Navarro, Mairata i Vicente. El tècnic Luis César podria donar entrada a Eloy Gila a l'onze titular en substitució de l'holandès Powel. L'entrenador del Nàstic confia que el bon joc del seu equip es vegi reflectit finalment en el marcador.

Actualitzat
La llista dels 18 jugadors convocats que han viatjat a Cartagena la formen: Rubén Pérez, Mingo, Alex Ortiz, Sergio Díaz, Medina, Morán, Walter, Alex Cruz, Powel, Moragón, Seoane, Raul Fuster, Juan, Miki, Xisco Campos, Rodri, Gerardo i Eloy Gila. Precisament aquest jugador podria ser la gran novetat a l'onze inicial. El tècnic Luis César confia a trencar la mala ratxa de resultats i creu que el seu equip ha de continuar esforçant-se tot i la falta de fortuna dels últims encontres. El Nàstic ha tingut moments de bon joc, però el seu poc encert davant la porteria rival només li ha servit per aconseguir tres punts fins ara. El Nàstic es troba amb els mateixos punts que el Recreativo, a la zona dels equips que ara mateix ocupen les places de descens. El Cartagena és un rival que va bé als tarragonins, ja que l'any passat van sortir guanyadors en els dos enfrontaments en Lliga.

El Cartagena, irregular


El Cartagena, després d'un inici de Lliga molt prometedor, ha encadenat tres jornades amb resultats decebedors. A més, afrontarà el joc amb les baixes de Chus Herrero i els migcampistes Mariano Sánchez, Jordi Pablo i Francisco José Maldonado. Amb el caliu de la seva afició a l'estadi de Cartagonova, l'equip dirigit per Juan Ignacio Martínez espera aprofitar el mal moment del Nàstic per tornar al camí de la victòria. El Cartagena es troba situat en la dotzena posició de la classificació amb set punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut