Jugadors del Nàstic en un entrenament

El Nàstic intentarà aprofitar els nervis del Tenerife després d'encaixar una golejada per sumar el seu primer triomf

L'equip de Tarragona buscarà el primer triomf en el seu retorn a la Segona A en la seva visita al Tenerife, un equip que va començar la temporada encaixant una golejada davant el Numància

El Gimnàstic de Tarragona visita en aquesta segona jornada de la Lliga de Segona Divisió A l'estadi del Tenerife (20:30), un equip dolgut després de la seva derrota en el primer partit de la temporada contra el Numància per 6 a 3. El tècnic local, que va entrenar el Girona en dues etapes ha afirmat que si hi ha canvis en la seva alineació no és per assenyalar cap dels seus jugadors. I és que els canaris van encaixar 5 gols en la segona meitat després d'arribar al descans amb avantatge en el marcador.

Els tarragonins van arrencar la competició amb un empat a 2 davant de l'Albacete amb una remuntada en els últims minuts. Diumenge, els de Vicente Moreno intentaran aprofitar la tensió del seu rival per sumar el seu primer triomf en el retorn a la categoria. La gespa de l'Heliodoro Rodríguez López, però, no estarà en les millors condicions després del concert de Maná de la setmana passada.

L'entrenador dels grana podrà disposar de gairebé tots els seus jugadors. L'única baixa serà la del migcampista Manolo Martínez, que va ser expulsat la primera jornada. En el primer onze inicial del curs, Moreno va donar entrada a 10 dels futbolistes que van aconseguir l'ascens. L'entrada dels nous reforços serà progressiva.