Futbol

El Nàstic i el Barça B empaten en el derbi català al Nou Estadi (0-0)

Els granes i el filial blaugrana han firmat un empat sense gols en un duel corresponent a la setena jornada que s'havia de disputar l'1 d'octubre i que es va ajornar per motius de seguretat

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona i el Barça B han empatat sense gols al Nou Estadi en un derbi català corresponent a la setena jornada que s'havia de disputar l'1 d'octubre passat i que es va haver d'ajornar per motius de seguretat. En la primera part, els granes han portat el domini, però, en canvi, el filial blaugrana ha disposat de dues ocasions clares per avançar-se en el marcador amb dos xuts de José Arnáiz desviats per Dimitrievski.

En la represa, el Barça B ha incrementat el seu domini i Marc Carmona, amb un cop de cap, ha tornat a perdonar. Al Nàstic, Abraham Minero ha estat el futbolista més incisiu del seu equip, però s'ha topat amb un inspirat Ortolá. En l'últim quart d'hora, el partit s'ha trencat i els dos equips han tingut ocasions per desfer la igualada. Ortolá, en el minut 88, ha evitat amb una gran aturada el gol de Roger Brugué, que hauria donat un triomf vital als tarragonins, que es queden amb 12 punts, els mateixos que l'Albacete, l'últim equip que marca la zona de descens. Per la seva banda, el Barça B ocupa la dotzena posició, amb 15 punts.

Anar al contingut