Segona

El Nàstic guanya l'Osca amb un gol d'Uche (0-1) i fa un pas important cap a la permanència

El conjunt tarragoní n'ha tingut prou amb un gol del nigerià Uche a la segona part per superar un Osca que ja és de Primera des de fa uns dies. Els de Gordillo han fet un pas important per a la permanència i tancaran la Lliga a casa rebent un Rayo que ha certificat l'ascens a Primera.

Cristina BusquetsActualitzat

Passadís dels jugadors del Nàstic a l'Osca, que ja és equip de Primera des de la passada jornada. Últim partit dels de Rubi a casa davant d'un conjunt tarragoní que, a El Alcoraz, hi ha arribat amb l'objectiu de guanyar per no patir per la permanència en l'última jornada.

Els tarragonins no han sabut aprofitar la ressaca dels locals en una primera part pobra sense perill real a cap de les dues porteries. L'Osca ha dominat i, just abans del descans, el Nàstic ha tingut un ensurt. L'àrbitre, però, ha anul·lat gol als de Rubi per fora de joc d'Àlex Gallar.

A l'inici de la segona meitat hi ha hagut un doble canvi a les files del conjunt de Gordillo, que ha donat entrada a Dumitru i Uche. El partit, però, ha continuat sense un dominador clar i amb un joc més pausat. L'Osca ha buscat sorprendre a la contra, però sense deixar que el Nàstic penetrés. Al 67, hi ha hagut un altre gol anul·lat. Aquest a Barreiro, per fora de joc. Fins que, en el minut 72, Uche ha rematat de cap al segon pal una assistència d'Abraham per avançar-se al marcador. La vermella directa a Akapo per una entrada a Tejera ha acabat d'aplanar el partit per als visitants. Amb la victòria, el Nàstic ha fet un pas de gegant per a la salvació i l'Osca ha perdut el liderat a favor d'un Rayo que ha certificat l'ascens a Primera. Precisament, el conjunt madrileny visitarà Tarragona en l'última jornada.