Futbol

El Nàstic guanya l'UCAM Múrcia i certifica la seva permanència a Segona Divisió A (1-0)

El porter del Nàstic, Manolo Reina, s'ha convertit en l'heroi del partit després d'aturar un penal en el minut 73 de partit. En el temps afegit, Manu Barreiro ha certificat la permanència dels de Nano Rivas a Segona Divisió A

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Nàstic i Múrcia es jugaven la temporada al Nou Estadi. El Nàstic necessitava només un empat per certificar la permanència, i el Múrcia, guanyar per salvar-se. El partit ha acabat amb victòria dels de Tarragona, amb un gol en el temps afegit (1-0).

El primer temps, entretingut, s'ha resolt sense gols, i a la segona, el Nàstic ha estat a punt d'enfonsar-se, en el minut 72, quan l'àrbitre ha assenyalat penal a Xavi Molina per obstaculitzar Milla. Jona, que tenia als seus peus la permanència de l'UCAM Múrcia, ha topat amb Manolo Reina, l'heroi del partit, que ha fet una aturada vital per als interessos dels tarragonins, que han vist durant uns segons com la permanència se'ls escapava de les mans. 

Uche ha estat a punt de marcar el gol de la tranquil·litat, però no ha estat afortunat davant la porteria del Múrcia. Els de Nano Rivas han patit fins a l'últim segon i Manu Barreiro, en el temps afegit, ha acabat fent el gol de la victòria i que certifica la tan esperada salvació (1-0). 

El Múrcia s'ha convertit en l'altra cara de la moneda i després de la derrota baixa de categoria. 

El Còrdova tanca la temporada amb victòria contra el Girona (2-1)

El Còrdova ha guanyat el Girona (2-1) en l'última jornada de la categoria de plata i d'aquesta forma s'acomiada de la seva afició brindant-li una victòria a casa. Felipe Sanchón ha obert la llauna, però l'equip andalús ha remuntat el matx amb dues dianes de Piovaccari i Caballero. En una trobada descafeinada, el Còrdova ha buscat més la porteria rival. El Girona, per la seva part, s'ha dedicat a esperar i buscar la contra, sobretot en el primer temps. A la segona han arribat els tres gols del partit. 

El Reus cau a Almeria (1-0)

El Reus Deportiu ha tancat la temporada amb una derrota contra l'Almeria (1-0). Mordillo ha aconseguit el gol local contra l'equip català que ha acabat en onzena posició. Amb aquesta victòria l'equip andalús ha certificat la seva permanència a la categoria de plata. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut