Futbol

El Nàstic fa una lectura positiva de la derrota contra el Madrid i creu que aviat arribaran les victòries

Després de la derrota contra el Reial Madrid, el Nàstic s'ha entrenat aquest diumenge al matí. Cares llargues i aparença seriosa entre els que van ser titulars. Moltes imatges de reflexió i de resignació per una derrota més que els tarragonins potser no es mereixien. Ara, la plantilla del Nàstic tindrà dos dies de descans, que segur que Luis César i els jugadors aprofitaran per reflexionar sobre els petits detalls i les badades defensives que condemnen els granes. Tot i la derrota, el vestidor ha fet una lectura positiva pel bon joc ofert.

Actualitzat
Els granes han tornat aquest diumenge a la feina després de la dolorosa derrota contra el Reial Madrid. El Nou Estadi encara presentava la imatge desoladora, plena de papers i closques de pipes, l'escenari d'una nova batalla perduda. Tot i que l'equip grana fa dos mesos que no coneix la victòria, el vestidor tarragoní ha fet una lectura positiva i considera que, amb el joc mostrat en les últimes jornades, les victòries arribaran aviat. 

Després d'enfrontar-se a rivals tan durs com València, Sevilla i Madrid, els de Luis Cesar viatjaran a Huelva i rebran el Deportivo, dos partits més assequibles per intentar sortir de la zona de descens. Mingo creu que tota la plantilla ja és conscient de les dificultats que suposa jugar a Primera Divisió i està convençut que redreçaran aquesta situació.

L'equip tarragoní tindrà dos dies de festa i tornarà dimecres als entrenaments. El club grana també estarà pendent del Comitè de Competició, ja que podria ser sancionat per la pedra que va caure darrere de la porteria d'Íker Casillas, tal com reflecteix l'acta arbitral de Mejuto González.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut