El Nàstic fa un pas cap a la permanència amb una victòria vital contra l'Alcorcón al Nou Estadi (2-0)

El Nàstic ha sumat una important victòria a casa per esvair els fantasmes de la zona perillosa. Al Nou Estadi, els grana s'han imposat a l'Alcorcón per 2-0 i es mantenen quatre punts per sobre de la zona de descens. Després de cinc partits sense veure porteria, l'encarregat d'obrir la llauna ha estat Berry Powell, que ha aprofitat una gran passada de Felipe Sanchón per marcar gairebé sense angle. El gol de la tranquil·litat també ha nascut d'una assistència de Felipe Sanchón, que Eloy Gila ha rematat de cap en el minut 33. En la represa, tot i jugar amb deu per l'expulsió de Mingo des del minut 64, el Nàstic no ha hagut de patir per sumar tres punts d'or.

El duet atacant que ha presentat Joan Carles Oliva ha exhibit una efectivitat màxima. Berry Powel i Eloi Gila han marcat en les dues primeres rematades a porteria del conjunt grana, i en totes dues ocasions, Felipe Sanchón ha estat decisiu. El menut davanter barceloní ha assistit Powel perquè l'holandès marqués el seu desè gol al campionat, l'1-0. A la banda oposada a la de Felipe, Tuni ho ha provat amb una acció individual, però sense encert.

L'Alcorcón, inoperant durant la primera fase del partit, s'ha estirat a partir del minut 20; l'ex del Sant Andreu Manuel Rueda ha tingut l'ocasió més clara. Però en el minut 33, de nou Felipe ha servit una passada de luxe, una centrada que Eloy Gila, de cap, ha convertit en el seu cinquè gol de la temporada. Fins i tot, el Nàstic hauria pogut marxar al descans amb un avantatge encara més gran si Pere Mairata hagués rematat una pilota en la direcció correcta, en el minut 36.

Expulsió de Mingo

El Nàstic no ha tingut gaire feina per controlar el partit i fins i tot s'ha sobreposat a l'expulsió de Mingo per dues grogues, la segona per unes mans en el minut 64. Fins al final, el públic del Nou Estadi ha gastat més les seves energies en recriminar a l'àrbitre Mariscal Sánchez la seva actitud. Els tarragonins, que fins i tot han tingut alguna ocasió per fer el tercer, tornen a estar quatre punts per sobre del descens.