Futbol

El Nàstic es proclama campió del Grup 3 de Segona B

L'equip tarragoní va superar l'Huracán (2-1) i assegura el títol, que li permetrà jugar una eliminatòria directa per l'ascens a la Lliga Adelante.

Actualitzat

Amb la seva presència a la promoció d'ascens assegurada des de ja fa un parell de setmanes, el Nàstic no ha afluixat i ha guanyat el títol de campió del grup 3 de Segona B després d'imposar-se a l'Huracán (2-1), quan falten tres jornades per al final de la Lliga regular.  L'equip valencià era l'únic que li podia disputar el primer lloc als granes, que es van imposar gràcies a dos gols de Rayco i van acabar patint per un gol tardà de Javi Navarro que va escurçar les diferències.

Al final, però, festa grossa al nou estadi de Tarragona. Esperen que no sigui l'última ni la més sonada de la temporada. El primer lloc de grup permetrà al Nàstic jugar una eliminatòria directa amb un altre campió de grup i, en cas de superar-la, ja seria equip de la Lliga Adelante. En cas de perdre, tindria opció a jugar per alguna de les dues places restants amb segons, tercers i quarts classificats de tots els grups. Els altres campions de grup encara no estan definits, però els equips que tenen més opcions són l'Oviedo, el Cadis i l'Osca.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut