Segona

El Nàstic empata davant el Las Palmas (1-1) en el partit de la seva presentació

El Nàstic s'ha presentat davant la seva afició amb un empat davant el Las Palmas (1-1). Els tarragonins han cedit per cortesia als canaris el Trofeu Ciutat de Tarragona. Els visitants han colpejat primer, a la primera part, amb un gol de Sergio Suárez al minut 9, però el Nàstic ha sabut reaccionar al segon període i Eloy Gila ha empatat, al 64.

El Nàstic de Tarragona s'ha presentat aquest vespre davant de l'afició i per fer-ho no ha triat un rival còmode. El Las Palmas ha demostrat ser un equip més rodat i, en la primera meitat, els canaris, amb la seva proverbial tècnica, han dominat el joc amb massa facilitat.

Les millors ocasions del primer temps han estat per al Las Palmas. El primer avís, una rematada del talentós Jonathan Viera, que ha sortit desviada. I en el minut 09 ha arribat el 0-1. Passada en profunditat de Vitolo, Mingo no rebutja la pilota i Sergio Suárez ha batut David Valle amb un xut ras. Jonathan Viera, molt actiu, ha tornat a buscar el gol minut 16.  La millor aproximació del Nàstic en el primer temps, un atac de Berry Powel que acaba neutralitzant el porter visitant. I per acabar d'adobar una mala primera part, la lesió que s'ha fet tot sol al genoll l'extrem Álvaro Rey, que segons un primer diagnòstic podria tenir trencats els lligaments, tot i que caldrà confirmar-ho dilluns amb una exploració en profunditat.

En la segona meitat, el primer a lluir-se ha estat el porter David Valle amb una gran intervenció davant de Francis Suárez. De nou, els canaris aprofitaven una badada defensiva. Però tot i aquest inici, la història ha canviat. El Nàstic ha anat millorant a poc a poc. Als vint minuts del segon temps, ha arribat l'empat. Morán serveix un córner, la rematada de Chechi l'atura Barbosa i, en la segona opció, Eloy Gila no perdona. Un defensa ha fregat la seva rematada i ha acabat d'enganyar el porter visitant.

Al final, empat a un i el trofeu, per cortesia, per a l'equip visitant. El Nàstic acaba satisfet del joc en el segon temps, però també preocupat per la lesió d'Álvaro Rey.