El Nàstic empata contra el Guadalajara (0-0) i segueix sense perdre amb D'Alessandro

El Nàstic ha empatat davant el Guadalajara (0-0), però ha tingut ocasions per aconseguir la victòria, sobretot de Longàs, Powell i Morán. Amb aquest resultat, els granes se situen provisionalment a un punt de la salvació i encadenen tres jornades sense perdre des que hi ha Jorge D'Alessandro a la banqueta. Amb el nou tècnic, els tarragonins han sumat 7 punts de 9 possibles.

El Nàstic ha començat un xic nerviós i imprecís davant un Guadalajara a la baixa en les últimes jornades. Però a partir de la mitja hora de joc s'ha vist quin era l'equip que estava en forma. Recital tarragoní amb un únic però. Un però important. No ha pujat cap gol en el marcador. Un gran xut de Longàs no ha entrat per l'aturada de mèrit de Saizar. També ha destacat una excel·lent jugada de Peragón, en què a Morán li ha faltat una precisió de centímetres per enviar-la dins. Powell en una acció gairebé sorprèn des de ben lluny. Els visitants només han espantat a pilota parada, com en un cop de cap Javi Soria.

Després del descans, el Nàstic ha trigat només 10 minuts a tornar a generar ocasions, i ho ha fet de nou amb erràtiques finalitzacions. Una bona centrada de Sergio Juste l'ha enviat a la grada Peragón.

Powell ha acabat coix i ha estat substituït per Luna, que també ha estat incisiu de cara a porta. Com a la resta de puntes granes, li ha faltat l'essencial. Imatge boníssima, resultat discret i tercera jornada de sumar per al Nàstic de D'Alessandro.