Una jugada del partit al Nou Estadi (LaLiga)
Segona Divisió

El Nàstic empata amb un Almeria necessitat (2-2) que li priva de sumar tres victòries consecutives

El Nàstic no ha pogut sumar tres victòries consecutives davant d'un Almeria necessitat que ha posat una marxa més a la segona part. Morcillo en pròpia, Lolo Reyes i Àlex López per partida doble, un dels quals també en pròpia porta, han estat els autors dels gols.

L'inici a Tarragona ha estat fulgurant. El partit als de Vicente Moreno se'ls ha posat de cara ben aviat. En dos minuts, una jugada per la banda d'Emaná combinant amb Àlex López ha acabat amb un gol en pròpia porteria de Morcillo. La reacció de l'Almeria ha arribat en una centradaxut per la banda que, després de ser refusada, Lolo Reyes, entrant des del darrere, ha encanonat. El porter Reina no hi ha pogut fer res. Deu minuts més tard, els grana han tornat a posar-se al davant del marcador. Un llançament de falta prop de l'àrea de Palanca ha acabat amb el porter Julián estirant-se i evitant un mal major. El refús, però, ha acabat aprofitat per Àlex López que ha fet el segon

El Nàstic ha pogut sentenciar el partit a l'equador de la segona part, però un providencial Julián ajudat per la defensa han neutralitzat una contra que havia iniciat Emaná. L'Almeria ha dut la iniciativa en el segon temps que és quan Vicente Moreno ha fet debutar Cristian Lobato. El conjunt canari ha rondat tant el gol que l'ha acabat trobant. Al minut 87, un servei de córner ha acabat rematat per Cuéllar i Álex López n'ha desviat la direcció enviant-la a la seva pròpia porteria. La tensió en el conjunt grana s'ha traduït en l'expulsió el seu tècnic que no ha pogut veure com en temps afegit, anul·laven un gol a Àlex López per clar fora de joc. Era l'última oportunitat dels grana d'aconseguir la victòria. L'empat, però, els manté en zona de play-off.