Segona

El Nàstic empata amb el Cadis (1-1) però continua en zona de descens

El Nàstic ha empatat amb el Cadis gràcies al gol de Luis Suárez a la primera part. Els grana, però, continuen en zona de descens amb sis punts

Cristina BusquetsActualitzat

El Nàstic ha visitat el Carranza i el Cadis ha vist com en només sis minuts li anul·laven un gol de Lekic per fora de joc del serbi. Djetei, abans del primer quart d'hora, ha refusat una rematada d'Edu Ramos que hauria pogut suposar el primer gol dels locals. El camerunès, però, just després ha estat protagonista en cometre penal a Kecojevic i Álex Fernández ha transformat la pena màxima. El gol dels grana ha arribat en el que ha estat la seva primera aproximació real a l'àrea gaditana. Luis Suárez ha estat l'autor del gol de l'empat en els 26 minuts. I abans del descans, Álex Fernández ha dirigit un xut que ha sortit fregant el pal de la porteria de Becerra.

L'autor del gol del Nàstic ha hagut d'abandonar el terreny de joc als 68 minuts per lesió i en el darrer tram de partit el Cadis ha buscat insistentment el segon gol posant setge a l'àrea grana. Kecojevic amb una rematada per sobre del travesser l'ha tingut, com també Uche en el temps afegit. Al final, taules que no han pogut servir per treure el Nàstic del descens.

ARXIVAT A:
Nàstic
Anar al contingut