El Nàstic empata a 2 amb el Saragossa mentre el Llagostera supera el Girona amb un gol de penal

Els tres equips catalans de la Segona A segueixen preparant la temporada. Aquest dissabte, el Nàstic ha deixat una bona imatge contra un rival de pes com el Saragossa, mentre el Llagostera ha guanyat el derbi gironí de la pretemporada

El Nàstic ha empatat a 2 gols amb el Saragossa en un partit de pretemporada entre dos equips que la pròxima temporada seran rivals a la Segona A. Els tarragonins s'han mostrat superiors en la primera meitat, més ràpids i amb més intensitat. En el minut 9, Ferran Giner ha avançat l'equip grana. Aprofitant la bona inèrcia de la primera meitat, en el minut 5 de la segona, Rayco ha fet el 2-0.

El joc s'ha endurit sobretot després d'una dura puntada del visitant Cabrera sobre Sergio Tejera. Els aragonesos han passat a controlar el joc i amb dos gols consecutius de l'ex del Girona Dorca i d'Ángel entre el minut 85 i 86 han aconseguit empatar el marcador a 2. El mateix Ángel ha tingut una ocasió per marcar el gol del triomf visitant en l'últim minut.

En la segona meitat d'aquest matx ha entrat en joc el camerunès Achille Emaná, que estava a prova en el Nàstic. Des del club apuntaven que la seva participació en aquest amistós podia marcar la seva permanència a l'equip de cara a la temporada que en breu ha de començar. I així ha estat. El club ha confirmat la seva contractació com també la de Gal Arael. Emaná firmarà per una temporada amb opció a una altra, mentre que l'israelià ho farà per dues. Tots dos seran presentats la setmana després de l'estada de pretemporada a Andorra, que serà del 3 al 8 d'agost.

En el derbi gironí de la pretemporada disputat a Palamós, el Llagostera ha derrotat el Girona per 1-0 gràcies a un gol de penal d'Emilio en el minut 20 arran d'una falta dins l'àrea visitant de Marcelo a Querol.