Actualitat grana

El Nàstic dóna la plantilla per tancada després de la incorporació d'Òscar López

El Nàstic ja ha donat la plantilla per tancada després de la incorporació del català Òscar López. Luis César, per tant, es queda sense el davanter que volia per reforçar l'atac. De tota manera, amb Portillo, Makukula i el brasiler Gil no sembla que s'hagi de preocupar gaire per la falta de gol.

Actualitzat
Ahir al vespre el Nàstic va disputar un amistós al camp de la Pobla, el seu filial, i aquest matí hi ha tornat per entrenar-se. Luis César no desaprofita cap dia per afinar el seu equip. Avui la seva principal preocupació ha estat corregir una vegada, i una altra, i una altra, la posició del nouvingut, Òscar López. El català serà finalment l'últim fitxatge, si no és que hi ha una sorpresa majúscula d'última hora.

En l'amistós d'ahir, que els granes van guanyar per 0-5, el brasiler Gil es va reivindicar amb una actuació formidable: va marcar el primer i el cinquè, i va donar el segon i el tercer a Makukula. El congolès es va estrenar com a golejador grana. Portillo també va sucar i va fer el quart. Aquest vespre, l'equip disputarà un nou amistós, al camp de la Rapitenca, de Tercera Divisió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut