El Nàstic derrota l'Oviedo per 2 a 1 en l'anada de la final de Segona B

Lago Junior i Marcos, de penal, han fet els gols de l'equip grana

El Nàstic ha superat l'Oviedo per 2 a 1 en l'anada de la final del campionat de Segona Divisió B. Tarragonins i asturians, amb l'ascens a la Lliga Adelante a la butxaca, han jugat un partit amb poca intensitat al Nou Estadi. Espectacle discret sobre la gespa i pobra assistència a la graderia, amb poc més de 3.500 aficionats granes.

Lago Junior, amb un cop de cap des de fora de l'àrea, ha avançat els de Vicente Moreno, però Sergio García ha empatat abans del descans amb un cacau des de 30 metres. En el minut 67, Marcos ha transformat un penal comès sobre l'ivorià Lago Junior per fer el 2 a 1 definitiu.

El títol de campió de Segona B es decidirà dimecres que ve a l'estadi Carlos Tartiere d'Oviedo.