El Nàstic deixa escapar la victòria a Cartagena i suma un empat amarg (2-2)

El Nàstic ha deixat escapar la victòria al camp del Cartagena i ha sumat un empat amarg (2-2). Un golàs d'Iñaki Muñoz en el temps de descompte ha impedit els granes sumar tres punts vitals per poder allunyar-se de la zona baixa i trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives. Els locals s'han avançat amb un gol matiner de Botelho a la sortida d'un córner, però en la represa, el Nàstic ha capgirat el marcador advers per mitjà de Rodri i Barry Powel. Després de fer el més difícil, semblava que el Nàstic tenia el triomf a la mà però el gol "in extremis" de Muñoz ha estat un autèntic gerro d'aigua freda per als homes de Luis César, que no troben la manera de fugir de la part baixa de la classificació.

El Nàstic ha trencat la ratxa de resultats negatius amb un empat al Cartagonova. Els de Luis César han remuntat un resultat advers amb dos gols de Rodri i Powel però en el descompte els blancs-i-negres han aconseguit la igualada. Els granes han sumat el seu primer punt lluny del Nou Estadi.

Els primers minuts han tornat a ser fatals per al Nàstic. El Cartagena ha sortit molt fort des del xiulet inicial i, en el minut 8, Botelho ha avançat els locals després del llançament d'un córner. Amb el pas dels minuts les forces s'han anat anivellant i el Nàstic ha començat a apropar-se a l'empat. Malgrat el domini blanc-i-negre, les internades de Gerardo i les diagonals d'Álex Cruz han portat el perill sobre la porteria de Kiko Casilla. Els granes, però, no han estat afortunats en la rematada final i no han pogut igualar el marcador abans del descans.

Remuntada i gerro d'aigua freda

L'inici de la segona meitat ha estat del tot diferent. Ha estat el Nàstic qui ha començat avisant i qui ha trobat la xarxa rival. Primer Morán ha estat a punt d'empatar. Dues jugades després, i a pilota parada, Rodri ha fet l'un a un entrant des del darrere i rematant de cap una pilota servida per Gerardo. Amb aquesta diana, Rodri ha trencat una llarga sequera golejadora que ja durava 428 minuts.

Poc després, Barry Powel, que acabava d'entrar al partit en el lloc d'un desencertat Eloy Gila, ha estat a punt d'avançar els granes, però no ha arribat a la rematada. El mateix Powel ha culminat la remuntada amb un gran gol. L'holandès ha rebut escurat a la frontal i, després d'una bicicleta, ha enviat la pilota a l'escaire dret de la porteria defensada per Casilla.

Luis César ha fet entrar Medina i els granes han disposat d'algunes opcions de fer el tercer, alhora que han aguantat les embranzides del conjunt local. En el minut 91, però, un gran xut d'Iñaki Muñoz des de fora de l'àrea ha suposat l'empat i ha impedit el primer triomf dels tarragonins a domicili. El proper compromís serà dissabte que ve al Nou Estadi contra el Barça B.