El Nàstic de Tarragona suma la primera victòria de la temporada davant de l'Osasuna (1-0)

Tot i fer un mal partit, els de Gordillo guanyen el primer partit d'aquesta temporada gràcies a un gol de Manu del Moral en el minut 78

Cristina BusquetsActualitzat

El Nàstic ha rebut l'Osasuna al Nou Estadi en el partit inaugural de la cinquena jornada a Segona Divisió. Els grana han dominat en els primers minuts però l'Osasuna ha intentat sorprendre buscant l'esquena dels centrals. Brandon Thomas ha estat el jugador del conjunt visitant que més ha posat en problemes als de Gordillo.

Als divuit minuts, Rubén García no ha resolt bé un u contra u davant Isaac Becerra, que avui s'estrenava com a titular sota pals a la Lliga. Brandon en dues ocasions més ha buscat el gol abans del descans. El mateix davanter de l'Osasuna a la segona part ha buscat el gol. Brandon ha xutat sense cap oposició dels centrals grana però la pilota ha acabat a les mans de Becerra. A partir d'un xut llunyà de Fali que ha obligat al porter Rubén estirar-se, el Nàstic ha pres la iniciativa.

Fins i tot, en el minut 64, Coris ha tingut una bona ocasió davant del porter de l'Osasuna que ha salvat els mobles. Però el mateix Rubén ha regalat just després la pilota a Luis Suárez. El davanter del Nàstic ha pogut fer el primer gol pels locals però ha desaprofitat el regal. Qui també ha tingut el gol a prop ha estat Manu del Moral en el 75 i el mateix jugador tres minuts més tard ha marcat l'únic gol del partit. Tete Morente l'ha assistit i amb un xut creuat ha enviat la pilota al fons de la porteria (1-0).

La fe ha permès al Nàstic guanyar el seu primer partit aquesta temporada tot i protagonitzar un mal partit.