Ikechukwu Uche ha marcat el gol que ha donat la victòria del Nàstic davant del Cadis (laliga.es)
Segona Divisió

El Nàstic de Tarragona s'imposa al Cadis i abandona la cua de la Segona Divisió (1-0)

Tercera victòria dels homes de Vicente Moreno, que han disputat una segona part d'allò més inspirada

El Nàstic ha rebut el Cadis al Nou Estadi amb la necessitat de la victòria per sortir d'una vegada de la cua de la classificació de la Segona Divisió, i ho ha aconseguit gràcies a un gran gol d'Uche en una excel·lent segona part (1-0).

No havien passat ni tres minuts des del xiulet inicial quan Álex López ha rematat de cap una gran centrada de Gerard, però la intervenció de mèrit del porter Cifuentes ha evitat el primer dels granes.

Però el Cadis ha respost amb molta pressió a l'àrea grana i ha perdonat: una jugada embolicada a dins de l'àrea de Dimitrievski, Ortuño ha acabat enviant la pilota fora després d'una badada defensiva que ha fet enfadar de valent Vicente Moreno a la banqueta.

Les males notícies per al Nàstic han arribat amb forma de lesió després que Álex López s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc en el transcurs de la primera part. Els de Tarragona es quedaven sense un dels seus referents en atac. Uche l'ha substituït.

En els darrers minuts abans del descans, José Carlos ha tingut dues ocasions bastant clares. En una, el seu xut l'ha desviat un defensor andalús amb el colze, però l'àrbitre no ha xiulat un penal molt evident.

En la represa, el Nàstic ha saltat a la gespa del Nou Estadi amb la intenció de resoldre el partit i ha pujat la intensitat. Els de Vicente Moreno han disputat uns primers minuts del segon temps amb la màxima concentració.

I l'esforç ha acabat amb premi. En una jugada al contraatac, Juan Muñiz ha passat la pilota a Ikechukwu Uche a dins de l'àrea que ha controlat malament en un primer moment, però, després de dos rebots, el nigerià ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa.

El gol encara ha esperonat més els de Tarragona, que s'han llançat a l'atac per segellar la victòria. L'entrada de Jean Luc Assoubre, a més, ha contribuït en el desplegament ofensiu dels de Vicente Moreno en formar un tàndem letal amb Uche. El Cadis, en canvi, amb prou feines podia tapar les vies d'aigua que s'obrien davant del joc inspirat dels tarragonins.

Aquest divendres, el Nàstic de Tarragona se'n va a dormir allunyat de la cua de la Segona Divisió per primer cop en moltes jornades i confirma l'inici de la remuntada.