Actualitat grana

El Nàstic de Tarragona s'enfrontarà al Vitesse en la presentació davant l'afició grana

El Nàstic de Tarragona ha donat a conèixer el rival per a l'amistós de presentació davant la seva afició, el 15 d'agost. Serà el Vitesse, dotzè classificat de l'última edició de la Lliga holandesa. El club grana aprofita així la gira del conjunt centreeuropeu, que l'enfrontarà també amb el València al Trofeu Taronja. D'una altra banda, l'entitat tarragonina ha presentat aquest dimecres oficialment el lateral dret argentí Maximiliano Caire, de 20 anys, procedent del Club Almagro.

Actualitzat

El jugador arriba en qualitat de cedit fins a final de temporada amb opció de compra valorada en 250.000 euros. "Em considero un carriler molt ofensiu que sempre es marca com a objectiu aportar noves opcions a l'equip en zones avançades. Vinc amb tota la il·lusió del món perquè jugar a Europa és el somni de qualsevol futbolista", ha dit Caire.

La prioritat, fitxar un migcampista

La secretaria tècnica grana busca també un migcampista i un defensa central. A més, pretén recuperar el fins ara cedit per l'Udinese Rabiu, amb problemes de visat que en dificulten la tornada al Nou Estadi. El director general del club, Antoni Pinilla, ha comentat que "mai es pot donar per tancada la plantilla mentre hi hagi possibilitats de fitxar noms útils, però la prioritat és el centre del camp".

Anar al contingut