Zurdo, amb la bufanda del Nàstic (Foto: gimnasticdetarragona.com)
Zurdo, amb la bufanda del Nàstic (Foto: gimnasticdetarragona.com)
Futbol

El Nàstic de Tarragona reforça la seva davantera amb el mexicà Aníbal Zurdo, exjugador del Sabadell

El davanter format a l'Atlètic de Madrid i al València s'ha desvinculat del Tiburones Rojos de Veracruz, equip de la Primera Divisió mexicana, per firmar pel conjunt grana

Pau RodríguezActualitzat

El Nàstic de Tarragona ha anunciat aquest divendres el fitxatge del davanter mexicà Aníbal Zurdo, de 33 anys, fins a final de temporada, més una altra opcional. L'atacant arriba a la ciutat tarragonina després de desvincular-se del Tiburones Rojos de Veracruz, equip de la Primera Divisió mexicana. Zurdo ja s'ha entrenat aquest divendres al matí a les instal·lacions de la Budallera i estarà a disposició de l'entrenador Vicente Moreno pel partit del cap de setmana contra el Deportivo Alavés.

Format a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid i al filial del València, Zurdo ha vestit la samarreta del CD Guadalajara, del CD Leganés, del Cruz Azul mexicà i del CE Sabadell. El davanter va jugar al conjunt arlequinat en una primera etapa entre el 2012 i el 2014, marcant 28 gols, i va tornar al mercat hivernal de la temporada passada en condició de cedit pel Club Azul per afrontar la segona volta de la Segona Divisió amb els vallesans.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut