Manuel Martínez en el moment de ser evacuat del camp en llitera

El Nàstic de Tarragona podria perdre per diversos mesos Manolo Reina i Manolo Martínez, lesionats contra el Barça B

Tots dos jugadors van haver de ser substituïts durant el partit que els de Tarragona van guanyar al Miniestadi contra el Barça B

La victòria del Gimnàstic de Tarragona aquest dissabte al Miniestadi contra el Barcelona B (0-1) ha tingut un dur peatge amb les lesions de Manolo Reina i Manolo Martínez, que podrien estar diversos mesos apartats dels terrenys de joc.

Reina es va haver de retirar lesionat al genoll dret i, segons la primera exploració mèdica, podria tenir també afectat el peroné, cosa que mantindria el porter allunyat dels terrenys de joc diversos mesos. La lesió del porter motivarà, depenent de l'abast final, que el Nàstic es vegi obligat a contractar un nou porter en els pròxims dies, o fins i tot dos si Ondoa continua amb la idea d'anar-se'n per tenir més minuts.

D'altra banda, Manolo Martínez es va haver de retirar en llitera sis minuts després d'haver entrat al terreny de joc. El defensa es va lesionar el genoll dret, del qual ja ha estat intervingut dues vegades, i ell mateix va demanar el canvi, de manera que la seva lesió tampoc sembla que tingui bon pronòstic.