El Nàstic prepara el partit contra l'Osca de la segona jornada de la Lliga 123 (@nastictarragona)
Futbol

El Nàstic de Tarragona espera sumar contra l'Osca la primera victòria de la temporada

Els de Vicente Moreno volen sumar la primera victòria després de l'empat contra el Lugo en la primera jornada. Manolo Reina, Sergio Tejera i Manolo Martínez són baixa

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona visita aquest diumenge l'Osca amb un equip plagat de cares noves. L'equip poc s'assembla al que es va enfrontar amb l'equip aragonès en l'eliminatòria per a l'ascens a Segona fa dos anys. 

La temporada passada, els de Tarragona van perdre a El Alcoraz, però aquest diumenge esperen sumar la primera victòria de la temporada, després de l'empat contra el Lugo en la primera jornada.

Manolo Reina i Manolo Martínez, lesionats de llarga durada, són baixa, i tampoc no ha entrat en la llista de convocats Sergio Tejera, amb una lesió fibril·lar al soli de la cama esquerra. Vicente Moreno, amb un equip encara en construcció, demana a l'afició que no es facin comparacions amb el curs passat.

Els partits de seleccions, a més, deixaran el Nàstic sense 4 dels seus internacionals per afrontar la tercera jornada de Lliga, en què s'enfronten a casa al Llevant, diumenge que ve a les 18.00. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut