Moussa Bandeh (www.ueolot.com)
Moussa Bandeh (www.ueolot.com)
Futbol

El Nàstic de Tarragona es reforça amb el lateral de l'UE Olot Moussa Bandeh Kandeh

El lateral Moussa Bandeh és la tercera incorporació del Nàstic en el seu retorn a la Segona Divisió A. El jugador destaca per la seva velocitat.

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ha arribat a un acord amb l'UE Olot de Segona B de cara a la incorporació per les dues pròximes temporades de Moussa Bandeh Kandeh. Al mataroní, que farà 24 anys el 2 d'agost, encara li quedava un any de contracte amb el club olotí. L'última Lliga va jugar 31 partits (19 de titular) i va fer 2 gols. El Girona també s'havia interessat per aquest jugador.

Bandeh, amb la doble nacionalitat espanyola i gambiana, juga de lateral esquerre tot i que pot avançar la seva posició a la d'extrem. El Nàstic l'ha fitxat per la seva velocitat i capacitat de desequilibri per la banda. Va arribar a l'UE Olot la temporada passada provinent de l'Hospitalet. El jugador serà presentat aquesta setmana, després de superar la corresponent revisió mèdica.

El lateral és la tercera incorporació del club tarragoní en el seu retorn a la Segona Divisió A, després de les de Iago Bouzón i Xisco Hernández. El Nàstic treballa ara en els fitxatges d'un davanter centre i un extrem dret.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut