Segona Divisió

El Nàstic de Luis César visita el Llevant i el Girona busca el triomf al camp del cuer, el Castelló

Després de la destitució de César Ferrando i el retorn de Luis César a la banqueta, el Nàstic buscarà aquest dissabte el triomf al camp del Llevant. Els tarragonins, novens a la classificació, volen que el canvi de tècnic sigui un revulsiu per aspirar novament a l'ascens. Per la seva banda, el Girona visita el cuer, el Castelló. L'equip gironí, setzè, és conscient que sumar els tres punts davant d'un rival directe seria un pas important en la lluita per evitar el descens.

Actualitzat
Els mètodes de Luis César

Faltaven pocs minuts per les 11 del matí quan, per fi, els jugadors del Nàstic han sortit al camp. No és que s'hagin adormit. Han estat més de tres quarts d'hora analitzant el Llevant, en una xerrada tàctica en què Luis César ha tornat a insistir en els seus conceptes bàsics.

Esbrinar quina alineació titular hi ha en aquests apunts és una feina titànica. En la llista, poques novetats. Medina en queda fora per sanció, mentre que Campano i De Barros són baixa per recomanació mèdica. Al partidet, intensitat, molta intensitat, i amb una missió clara: la pressió.

Aquest dissabte, al ciutat de València, comença la segona etapa de Luis César al Nàstic. L'últim cop que el va visitar, el gallec en va treure un punt que acabaria sent molt valuós per a l'ascens.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut